25 nov. 2014

Top 5 motive pentru a vizita SUA !

  • Ai ocazia de a alege dintr-o varietate de joburi disponibile. Comparata cu alte tari europene , Statele Unite are o paleta vasta de joburi care mai de care mai interesante. Poti lucra in hoteluri de lux, in apropiere de mariile orase americane, dar si pe plaje vestite precum cele din filme.
  • Poti vizita o sumedenie de orase si locatii care te vor lasa cu gura cascata. Nu e de mirare ca Statele Unite sunt celebre pentru atractiile sale si distractiile de care poti avea parte. Poti lua parte la concertele ale celor mai tari artisti ai momentului si poti vedea pe viu meciuri de basket si fotbal american.
  • Ai sansa de a cunoaste diferite culturi si oameni din toate colturile lumii. In SUA se gasesc toate culturile ale lumii de la care poti invata foarte multe. Poti afla foarte multe despre oamenii din diferite tari si poti gusta din mancarurile lor traditionale.
  • Poti avea parte de diferte distractii precum road-tripuri pe drumurile din tara, te poti distra la cele mai tari party-uri si poti innota aproape de cele mai tari plaje din State. Toate distractiile posibile si imposibile sunt disponibile in "Tara tuturor posibilitatiilor " .
  • Poti gusta din bucataria americana si din gustariile lor. Astfel vei avea ocazia sa mananci de la Taco Bell, White Castle si celebrul cheesecake american. Dar acestea sunt doar o parte din ce poti savura in Statele Unite, vei avea sansa sa alegi dintre sutele de mancaruri de care te vei indragosti pe loc.

0 comentarii: